Svenskalinks.se
 
--»  

Rengöring

Företag -» Rengöring

1 Allhjälpen i Umeå

Allhjälpen i Umeå

Vi är ett företag som erbjuder HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER samt övriga tjänster i Umeå och dess omnejd. Vi riktar oss mot privatpersoner samt företag Exempel på våra tjänster:
- Omvårdnad / assistans
- Ledsagning
- Inköp
- Städning / fönsterputs
- Lättare byggarbeten / kakling
- Markismontering
- Flytthjälp / flyttstäd
- Målning / tapetsering
- Personaluthyrning.
2 Guldhedens Städservice

Guldhedens Städservice

Hej och välkommen till Guldhedens Städservice ett miljömedvetet företag som utför lokalvård i högsta klass till bra pris med garanti!
Vi utför allt från trappstädning, kontorsstädning och hemstädning till flyttstädning, storstädning, byggstädning m.m. Guldhedens Städservice är verksam i Göteborg med kranskommuner.
Vi värnar om miljön och använder oss därför i vårt ar.
3 Jessans Clean Service - städföretag i Junsele

Jessans Clean Service - städföretag i Junsele

Jessans clean service åtar sig de flesta städuppdrag i Junsele med omnejd. Tex. veckostäd, storstäd, trappstäd, fönsterputsning, flyttstäd.
Vi har även utbildning i att städa vid kraftanläggningar. Vi utför viss trädgårdsarbete såsom plantering, krattning etc. Ring oss så berättar vi mer!.
4 Klappat Å Klart Städservice, Städ i Malmö

Klappat Å Klart Städservice, Städ i Malmö

Vi erbjuder städtjänster i Malmö och Lund regionen till företag och privat. Kontorsstäd, storstäd, hemstäd, byggstäd, flyttstäd mm.Lämnar garanti på samtliga av våra städ tjänster.Erbjuder alla nya hemstäd kunder 30% rabatt.Besök vår sida och läs mer om oss och vårt erbjudande..
5 Lokavård

Lokavård

Ekeby Städ vänder sig till organisationer och företag inom Uppsala regionen och utför mängder av olika städjobb till väldigt förmånliga priser.

Vi utför exempelvis: golvvård, grovstäd, fönsterputsnig, med mera..
6 Nyzells Fönsterputs

Nyzells Fönsterputs

Vi på Nyzells Fönsterputs tycker det är roligt att putsa fönster konstigt . Nej när man gjort det i mer än 25 år så har man glömt bort att det är tråkigt det går av bara farten
Så ring 08 938864 så ser du bra ut.Skönt med nyputsade fönster det är som nybakade bullar.
7 Städ Göteborg

Städ Göteborg

Kristallklart städservice hjälper ditt företag att hålla rent och snyggt på kontoret.

Företaget erbjuder erfarna städproffs som är specialiserade på att städa just stora kontorsutrymmen. Kristallklart håller det skinande rent på din arbetsplats..
8 Städenergi AB

Städenergi AB

Städenergi är ett etablerat städföretag som tillhandahåller städtjänster till såväl företag som privatpersoner i hela Stockholm.
Behöver du hjälp med trappstädning, flyttstädning, kontorsstädning eller annat städuppdrag och bor i Stockholm med omnejd är du välkommen att kontakta vårt städföretag, gå gärna in på begär offert för att begära en kostnadsfri .

Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Min personlige Blog