Svenskalinks.se
 
--»  

Hantverk | Höglunds Bygg & Kakel

Företag -» Hantverk

Höglunds Bygg & Kakel

Höglunds Bygg & Kakel

Kakelsättning med fokus på kvalitet Höglund's Bygg och Kakel är ett företag i Västra Götalandsregionen som utför hantverksarbete i huvudsak i anslutning till våtrum.
Kakel och klinkers är idag självklara alternativ vid inredning av sitt hem och detta ställer givetvis nya krav. HBK är specialiserat på kakel- och klinkerarbete i våtrum men utför självklart närliggande snickeriarbete m.m.
Då det kan vara ett helsike att tajma olika hantverkare erbjuder vi dig en "totallösning" där du som kund endast behöver ha kontakt med HBK,rörmokare,elektriker m.m. det sköter vi !

Sökord: hbk, kakel, porcelanosa, bbv, våtrum, klinker, uddevalla, bygg, totallösning

Tillagd d. 26-04-2008 21:31:34
Kategori: Företag » Hantverk
URL: http://www.hbyggkakel.se
Ändra Länk: Meddela oss ändringar


Länk kommentar:
Inga kommentarer ännu

Skriv kommentar om hemsidan: Höglunds Bygg & Kakel
Din Namn:
Validering: 6 + 6 =
Kommentar:Relaterade länkar:

Glasmästare


Glasklart AB är ett glasmästeri som framförallt är verksamma inom Uppsala regionen och erbjuder ett stor urval av olika tjänster som bl

Bygg och Allservice i Köping


Håkan Wahlberg Bygg & Allservice i Köping utför om- och tillbyggnationer, köksmonteringar, renoveringar och mindre reparationer.

Låsjour Stockholm Låssmed


Låsjour Stockholm Låssmed Låsservice Lås jour 08-13 31 31 Lindhagensplans låsjour är ett företag som verkar i stockholm,

Glasmästare


Allehanda Glas AB grundades för 11 och har sedan dess hunnit med att positionera sig som en av Upplands ledande glasmästerier.

Vi utför b

 

Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Online Shopping Guide Min personlige Blog